Garageporte i høj kvalitet

Vores garageporte er fremstillet for at give dig holdbar, langvarig ydeevne i mange år og problemfri drift. Derfor er DoorTec ® garageportsdesignet i kvalitets materialer udført i solid industri standard. (Se evt. detaljer om garageportenes konstruktion og funktioner her.)

Med DoorTec ® garageporte åbner vi nye døre for dig – døre til attraktive designmuligheder og forbedrede sikkerhedsfunktioner, der fuldender dit hjem.

Garageporten nøjes ikke med at se godt ud. Bag overfladen gemmer der sig den isoleringsværdi, du har brug for, som mindsker fugt og kuldes gennemtrængning.

Med kombinationen af gennemgående gummitætningslister mellem portsektionerne – og bundtætningslisten af EPDM gummi – holder du effektivt garagen inde i varmen og regnen ude i kulden.

DoorTec ® garageporte giver dig den totale frihed til selv at sammensætte den løsning, der passer perfekt til dine ønsker – og dit budget. De leveres i standardfarve hvid – eller en specialfarve, hvis det passer bedre ind i billedet hos dig. Og der er frit valg, hvad angår vinduer og overfladedesign. Find den kombination, der passer dig bedst – også hvad angår levering – afhentes hos Portlageret.dk eller levering direkte til døren – valget er dit!

Doortec garageporte fra Portlageret
Fingerklemsikring på Doortec garageport