Portåbnere og portautomatik

Din garageport kan leveres med Doortec® PRO 800 portautomatik, som betjenes via en fjernbetjent håndsender. En luksus som er med til at lette dagligdagen – et enkelt tryk med en finger på fjernbetjeningen i bilen, eller nøglerings betjeningen i lommen er nok, så glider porten automatisk op – eller ned for at lukke og låse for garageporten igen.

Portautomatik til en lettere hverdag

Med portautomatik kan man gøre dagligdagen nemmere. Vi har et stort udvalg af portautomatik, som du kan købe til din nye garageport. Så slipper man for at skulle ud i regn, sne og slud.

Doortec garageport portåbner

Portåbnere

Vi har 3 forskellige portåbnere at vælge mellem. Til alle portåbnere er det muligt at tilkøbe fjernbetjening, radiomodtagere, batteri backup m.m.
Hvis du er i tvivl om hvilken portåbner og tilbehør der er bedst, så kontakt os på telefon 44 34 24 29, og vi hjælper dig til den bedste løsning – eller se vores guide til garageportåbnere.

Andet ekstra tilbehør til garageporten

Som ekstraudstyr kan der blandt andet vælges tilbehør, der gør livet med garageporten endnu nemmere at leve. Det kan f.eks. være fotocelle overvågning, digitalt kodetastatur, ekstra fjernbetjeninger m.m.