Doortec ® garageporte i høj kvalitet

Vores garageporte er fremstillet for at give dig holdbar, langvarig ydeevne i mange år og problemfri drift. Derfor er DoorTec ® garageportsdesignet i kvalitets materialer udført i solid industri standard. (Se evt. detaljer om garageportenes konstruktion og funktioner her.)

Med DoorTec ® garageporte åbner vi nye døre for dig – døre til attraktive designmuligheder og forbedrede sikkerhedsfunktioner, der fuldender dit hjem.

En Doortec ® garageport nøjes ikke med at se godt ud. Bag overfladen gemmer der sig den isoleringsværdi, du har brug for, som mindsker fugt og kuldes gennemtrængning.

Med kombinationen af gennemgående gummitætningslister mellem portsektionerne – og bundtætningslisten af EPDM gummi – holder du effektivt garagen inde i varmen og regnen ude i kulden.

Er din garage integreret i boligen? Så bidrager en isoleret garageport til at holde din garage frostfri, hvilket giver bedre indeklima og nedsætter dine energiomkostninger.

Alle Doortec garageporte er konstrueret, så de overholder bygningselementkrav og energirammer for nybyggeri. Samtidig er portene CE-mærkede og lever op til de nyeste EU-normer.

Doortec garageporte fra Portlageret
Fingerklemsikring på Doortec garageport

Sammensæt dit eget garageport tilbud

DoorTec ® garageporte giver dig den totale frihed. Du kan selv sammensætte den løsning, der passer perfekt til dine ønsker – og dit budget. De leveres i standardfarve hvid – eller en specialfarve, hvis det passer bedre ind i billedet hos dig. Og der er frit valg, hvad angår vinduer og overfladedesign. Find den kombination, der passer dig bedst – også hvad angår levering – afhentes hos Portlageret.dk eller levering direkte til døren – valget er dit!

Du kan designe din egen garageport og sammensætte et garageport tilbud, der passer til netop dine behov ved hjælp af vores portdesigner. Her vælger du samtidig, hvilken type automatik, der skal styre garageporten, og hvilken garageportåbner, du ønsker. Der findes et utal af muligheder for at sammensætte en løsning, der giver dig en intelligent og funktionel garageportløsning. Ved at koble din garageport sammen med dit hjemmenetværk er det nu muligt at styre garageporten via din smartphone. Dette sikrer dig en komfortabel hverdag og øger sikkerheden omkring dit hjem.