Garageportautomatik og garageportåbnere

Din garageport kan leveres med Doortec® PRO 800 garageportautomatik, som betjenes via en fjernbetjent håndsender. En luksus som er med til at lette dagligdagen – et enkelt tryk med en finger på fjernbetjeningen i bilen, eller nøglerings betjeningen i lommen er nok, så glider garageporten automatisk op – eller ned for at lukke og låse for garageporten igen.

Garageportautomatik til en lettere hverdag

Med garageportautomatik kan man gøre dagligdagen nemmere. Vi har et stort udvalg af garageportautomatik, som du kan købe til din nye garageport. Så slipper man for at skulle ud i regn, sne og slud.

Doortec garageport portåbner

Når du designer din garageportautomatik, kan du foretage en lang række til- og fravalg. Du kan sammensæt den løsning, der har nøjagtig de funktioner, der passer til dine behov. Vælg for eksempel selv, hvilken type drev, der skal styre portautomatikken, hvor stor løftekraft, der skal være og om der skal være hi-speed funktion på din garageport.

Hvis du tilvælger EyeQ, får du mulighed for at forbinde garageporten med dit hjemmenetværk, og dermed kan du styre garageporten ved hjælp af din smartphone. Det giver dig blandt andet mulighed for at åbne og lukke garageporten på afstand. Du kan også modtage notifikationer om garageportens aktivitet samt sikkerhedslåse din bolig. Med EyeQ kan du lukke gæster eller håndværkere ind i hjemmet, selvom du ikke er hjemme, og du kan betjene både indendørs og udendørs lys for øget sikkerhed, når du for eksempel er på ferie.

Garageportåbnere

Vi har 3 forskellige portåbnere at vælge mellem. Til alle garageportåbnere er det muligt at tilkøbe fjernbetjening, radiomodtagere, batteri backup m.m.
Hvis du er i tvivl om hvilken portåbner og tilbehør der er bedst, så kontakt os på telefon 44 34 24 29, og vi hjælper dig til den bedste løsning – eller se vores guide til garageportåbnere.

Andet ekstra tilbehør til garageporten

Som ekstraudstyr kan der blandt andet vælges tilbehør, der gør livet med garageporten endnu nemmere at leve. Det kan f.eks. være fotocelle overvågning, digitalt kodetastatur, ekstra fjernbetjeninger m.m.

Find den rigtige garageportåbner