Ledhejseporte og hejseporte – konstruktion

Ledhejseporte af isolerede sandwich paneler

Doortec® hejseporte til garager er fremstillet af isolerede sandwich paneler. Panelerne tilpasses individuelt garageportåbningens bredde og højde, således at din port bliver “skræddersyet” efter dine mål.

Ledhejseport elementerne opbygges i sandwich konstruktion (stål-skum-stål), som indeholder en hård isoleringskerne af 42 mm Super-Core polyuretan. Dette giver en stærk konstruktion som overholder bygningselementkrav og energirammer for nybyggeri.

Doortec garageport konstruktion

Markedets mest isolerede ledhejseport

Vores ledhejseporte er lavet, så de overholder bygningselementkrav og energirammer for nybyggeri i Danmark. Hejseportene er lavet af stærkt stål, med en isoleret kerne, lavet af 45 mm polyuretan. Udover at være godt isoleret, så er ledhejseportene CE-mærket og opfylder de nyeste EU-normer (EN-12453 og EN 13241-1).

Har du en garage, der er integreret i boligen, kan du med en isoleret port holde den frostfri og sikre et bedre indeklima og en mindre varmeregning.

Hvordan fungerer en ledhejseport

En ledhejseport er opbygget af sektioner, der er sammenkoblet med bevægelige led. Ledhejseporten kører lodret op under loftet og lægger sig langs loftet. Det er en af de mest sikre og stabile garageporttyper på markedet. En fordel ved denne type port er, at den styres automatisk, så du slipper for at skulle ind og ud af bilen i al slags vejr. Der findes en lang række tilvalg til automatikken, som sikrer dig en komfortabel hverdag og gør dig i stand til at mindske risikoen for tyveri og indbrud.

Design og monter selv din nye ledhejseport

Med en ledhejseport fra Doortec®, får du lige præcis den garageport, som du ønsker. Du sammensætter selv din egen løsning og kan bestemme farven på porten, udseendet og antallet af vinduer. Du vælger endvidere selv, hvilken type automatik, der skal styre porten, og hvilken portåbner, der skal monteres. Portene fremstilles efter mål og kan afhentes hos Portlageret eller leveres til døren.

Vores porte er dansk design i høj kvalitet og udviklet til håndværkeren og det seriøse gør-det-selv folk. Sammensæt din ideelle portløsning – til en pris, der ikke vælter budgettet omkuld.

Design din nye ledhejseport her