DKK5.180,00

Doortec SuperMatic ZAP5Q er en ekstra kraftig akselmotor som sidemonteres på portens balanceaksel og dermed kun beregnet til porte med torsionsfjeder system. Med Doortec Smartphone WiFi teknologi er det muligt at betjene din port, hvor end du befinder i verden. Den eksklusive Doortec IQ App kan give dig advarsler, åbne, lukke og kende status for din garageport - hvor som helst. Den ultra-lydløse og ekstra kraftige Hi-Speed akselmotor giver porten 50% hurtigere åbningshastighed. Beregnet til ledhejseporte op til 5 m i højden.

DKK3.990,00

Doortec SuperMatic ZAP3 er en extra kraftig akselmotor som sidemonteres på portens balanceaksel og dermed kun beregnet til porte med torsionsfjeder system. Den Ultra-lydløse og extra kraftige Hi-Speed akselmotor giver porten 50% hurtigere åbningshastighed. Beregnet til ledhejseporte op til 3 m i højden.

DKK4.190,00

Doortec SuperMatic ZAP5 er en extra kraftig akselmotor som sidemonteres på portens balanceaksel og dermed kun beregnet til porte med torsionsfjeder system. Den Ultra-lydløse og extra kraftige Hi-Speed akselmotor giver porten 50% hurtigere åbningshastighed. Beregnet til ledhejseporte op til 5 m i højden.

DKK4.980,00

Doortec SuperMatic ZAP3Q er en ekstra kraftig akselmotor, som sidemonteres på portens balanceaksel og dermed kun beregnet til porte med torsionsfjeder system. Med Doortec Smartphone WiFi teknologi er det muligt at betjene din port, hvor end du befinder i verden. Den eksklusive Doortec IQ App kan give dig advarsler, åbne, lukke og kende status for din garageport - hvor som helst. Den Ultra-lydløse og extra kraftige Hi-Speed akelmotor giver porten 50% hurtigere åbningshastighed. Beregnet til ledhejseporte op til 3 m i højden.